Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko.

Braniteljski proizvodi u Božićnom gradu na Buni

U Relax centru na Buni koji je organizator Božićnog grada u trajanju od 27.11.2020. do 05.01.2021 godine možete naći braniteljske  proizvode iz našeg “Braniteljskog kutka” u direktnoj prodaji.

Program Božićnog grada je sastavljen od adventskih kućica koje nude bogatu gastronomsku ponudu hrane i pića, među kojima je i adventska kućica Referalnog centra Branitelj/ borac ZADRUGAR.

Postavljen je i veliki šator u kojem će se jednim dijelom odvijati program za djecu sa stacioniranim stvarima, dok će vikendom biti upriličene tematske, mađioničarske predstave, klaun show i slično. Svaki vikend će biti popraćen nastupima crkvenih zborova i ostalih izvođača.

Posjetiteljima je omogućeno virtualno razgledanje braniteljskih zadruga, obrta OPG-ova i branitelja poljoprivrednika HNŽ koji se prezentiraju u okviru “Braniteljskog kutka” putem video prezentacije u našoj adventskoj kućici, kao i direktna kupovina braniteljskih proizvoda koji su izloženi.

Sijetiti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko˝ – misao je vodilja sa kojom smo krenuli da prezentiramo bogatu ponudu prirodnih i kvalitetnih braniteljskih proizvoda.

Tradicionalni proizvodi dio su naše gastronomske baštine, a njihova kvaliteta rezultat je tradicije, umijeća pripreme, specifičnih klimatskih uvjeta, te autohtonih voćnih i povrtnih kultura.

Na ovaj način Referalni centar u suradnji sa Ministarstvom za pitanja branitelja HNŽ, u prelijepom Božićnom gradu na Buni želi posjetitelje upoznati sa radom i proizvodima naših vrijednih branitelja, dati im podršku u vrijeme pandemije kada ljudi sve više prepoznaju značaj domaćih, ekološki uzgojenih i prirodnih proizvoda za njihovo zdravlje.

U našoj adventskoj kućici posjetitelji mogu naći širok spektar proizvoda od rukotvorina, prerađevina voća i povrća, raznih čajeva, meda i mednih prerađevina za jačanje imuniteta i dr.

Podržite naše branitelje na njihovom putu privređivanja i uključivanja u društvo. ?