Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko.

NAJAVA VI. SAJMA BRANITELJSKOG PODUZETNIŠTVA U HNŽ

Ministarstvo za pitanja branitelja HNŽ i Referalni centar branitelj/borac „Zadrugar“ najavljuju Šesti Sajam braniteljskog poduzetništva u HNŽ/K koji će se održati u četvrtak, 15 lipnja 2023. godine od 11 do 18 sati u Mostaru u šetališnoj zoni ulice Nikole Šubića Zrinskog.

U sklopu sajma preko 70. izlagača s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadno-hercegovačke, Hercegbosanske, Srednjobosanske , Posavske županije, Županije/Kantona Sarajevo te susjedne Republike Hrvatske predstavit će ponudu proizvoda braniteljskih zadruga, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, obrta i proizvoda branitelja poljoprivrednika.

Na sajmu će se moći vidjeti, konzumirati i kupiti domaći ekološki proizvodi: voće i voćne prerađevine, šumski plodove, vino, med i proizvodi od meda, kao i prirodna kozmetika na bazi pčelinjih proizvoda, razne povrtlarske kulture i njihove proizvode, ljekovito bilje, rukotvorine, unikatne drvene i metalne predmete te druge proizvode, a posjetitelje sajma očekuju brojna iznenađenja i vrijedne nagrade.

Sajam braniteljskog poduzetništva održava se uz potpora Ministarstva za pitanje branitelja, koja se kroz široke programske aktivnosti ogleda u području upošljavanja/samoupošljavanja, radu i razvoju braniteljskih zadruga, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i potpore radu branitelja poljoprivrednika.

Promocija braniteljskih zadruga i drugi modeli socijalne uključenosti i afirmacije branitelja dobra su prigoda za upoznavanje gospodarskog potencijala braniteljske populacije, njihovog poslovnog predstavljanja i umrežavanja te popularizaciju braniteljskih proizvoda.

Posjetite nas!

 

NAJAVA VI. SAJMA BRANITELJSKOG PODUZETNIŠTVA U HNŽ