Sjeti se hrabrosti, svjedoči vrijednosti. Kupuj braniteljsko.

Otvorene prijave na Javni poziv za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju

Obavještavamo sve potencijalne aplikante na Javni poziv potencijalnim korisnicima bespovratnih sredstava za mjeru podrške investicijama u primarnu poljoprivrednu proizvodnju da je proces prijava omogućen isključivo putem online sistema javnipoziv.undp.ba.

Korisničko uputstvo za podnosioce prijava putem online sistema projekta EU4AGRI, dostupno je na ovom linku zajedno sa video instrukcijama za registraciju i prijavu u sistem, te korištenje online sistema.

Prijave za fizička lica na ovaj javni poziv otvorene su putem ovog linka.
Prijave za pravna lica na ovaj javni poziv otvorene su putem ovog linka.

Tehnička pitanja vezana za korištenje sistema, mogu se postaviti isključivo putem mail adrese info@eu4agri.ba najkasnije do 21. januara 2022. godine do 12:00 sati. Na upite koji stignu poslije navedenog roka se neće odgovarati.

Krajnji rok za podnošenje prijedloga projekata je 31. januar 2022. godine do 17.00 sati

Prijave dostavljene drugim putem (npr. putem faksa ili e-maila), neće biti uzete u razmatranje.

Dodatna pitanja koja su direktno vezana za investicije (npr. prihvatljivost investicije ili podnosioca, struktura troškova, kriteriji javnog poziva i sl.) se dostavljaju putem formulara za pitanja na web stranici projekta https://eu4agri.ba/postavi-pitanje do 15.01.2021. godine.

Podsjećamo podnosioce prijava da prije postavljanja pitanja pažljivo pročitaju dokument Smjernice za podnosioce prijava i objavljena pitanja i odgovore vezane za ovaj javni poziv obzirom da projekat neće odgovarati na već odgovorena pitanja.